Saturday, November 27, 2010

Game Week 15 Tips - Fantasy Premier League ( Rafael Van der Vaart )

Free Image Hosting





Tottenham Team news - http://www.tottenhamhotspur.com/news/
26 November 2010

Harry Redknapp rates Rafa van der Vaart's chances as '50-50, at best' to face Liverpool on Sunday.

The Dutch playmaker picked up an injury just above his anke in Saturday's 3-2 win against Arsenal and that ruled him out of Wednesday's Champions League victory over Werder Bremen.

Jermaine Jenas is Harry's other main doubt after limping off early against Werder Bremen with a calf problem.

"Rafa's chances are 50-50, at best," reported Harry on Friday morning (November 26).

"He's not going to train with us today, so tomorow is really the last chance for him to be fit.

"We did okay though on Wednesday night, played with two strikers and always looked dangerous.

"Jermain Defoe is also getting fit and he will be involved again. If Rafa's fit, great, but he's doubtful.

"JJ has a tight calf and he's going for a scan today. We're all hoping it's not a tear, we'll have to wait and see on that one."

Good news sees Michael Dawson return to full training with the first team this morning.

Ledley King (groin) remains out alongside longer-term injuries Jonathan Woodgate (groin) and Jamie O'Hara (back).


P /s : aku baru je bli dia kot.. ahakz.. takdan guna lg dh injured.. tensen.. So, for those that have Rafa on their team, get ready for the latest news either he will play against The Reds or not.. Although I’m a Liverpool fans, I still hope that Rafa will play on the game maa…





    





Free Image Hosting

Friday, November 26, 2010

Game Week 15 Tips - Fantasy Premier League


Here we go again folks, as we look into the ever flowing waters that are the Fantasy Premier League ahead of Gameweek 15, we sift through the silt and sludge in an attempt to find FPL Gold!  With hard games to call this week given that the top performers seem to be dipping in form, we pick our tips for this Gameweek and give you our predicted captain choices!!


GK

Players to Bring In

    * Hart (Man City)

Also Worth Considering

    * Van der Sar (Man Utd)

Defenders

Players to Bring In

    * Baines (Everton)
    * Vidic (Man Utd)
    * Dann (Birmingham)
    * Knight (Bolton)

Also Worth Considering

    * Coleman (Everton)
    * Sagna (Arsenal)
    * Johnson (Liverpool)
    * K. Toure (Man City)

Midfielders

Players to Bring In

    * Henderson (Sunderland)
    * Nani (Man Utd)
    * Bale (Tottenham)
    * Lee (Bolton)

Also Worth Considering

    * Bannan (Aston Villa)
    * Arteta (Everton)
    * Van der Vaart (Tottenham)
    * Nolan (Newcastle)

Forwards

Players to Bring In

    * Davies (Bolton)
    * Torres (Liverpool)
    * Tevez (Man City)

Also Worth Considering

    * Defo (Tottenham)
    * Rooney (Man Utd)
    * Elmander (Bolton)

Who to make Captain

    * Davies (Bolton)
    * Nani (Man Utd)
    * Bale (Tottenham)

Weekly Bet

Everton, Bolton and Sunderland to win!!


Credit to Fantasy Football Tips

Free Image Hosting

Tuesday, November 23, 2010

As Predicted Chelsea Lose! Should You Sell Your Chelsea Player?


Was it a surprise to see fantasy football favourites Chelsea Lose? Of course it is always a surprise to see them lose. Today saw Birmingham beat Chelsea 1-0 thanks to a goal from Lee Bowyer who we predicted to play and were not surprised to see him score after 17 minutes.

The media have made a lot of the sacking of Ray Wilkins being sacked but in my opinion Ancelotti is not a strong enough character to manage Chelsea. He lacks the ability to make key decisions that can change a game and has also allowed too many players such as Ballack, Cole, Carvalho and Deco to leave Chelsea without replacing them. The only difference now is Chelsea are missing key defenders such as Terry and now Alex.

But let’s look at the serious question – Is it time to drop your Chelsea Players?
I made the decision to drop Ashley Cole and play Liam Ridgewell of Birmingham in his place.

The Chelsea Defence

How can a team go from being impossible to score against to not being able to keep a clean sheet?

Well the simple answer is they have a few injuries and cannot handle when teams play two strikers against them. We saw Sunderland do it last week and now Birmingham today.  So let’s look at their next few games.

    * Gameweek 15 Newcastle (A)
    * Gameweek 16 Everton (H)
    * Gameweek 17 Tottenham (A)
    * Gameweek 18 Man Utd (H)
    * Gameweek 19 Arsenal (A)

Verdict: Sell Your Chelsea Defenders

What about Drogba and Malouda?

Well the way I would look at it is they are really expensive and with the exception of Newcastle they will struggle to score many goals. Even if they play well they will not score a lot of fantasy points.

By Paul Caffrey on November 20, 2010



Free Image Hosting

Monday, November 22, 2010

Lara Hitam..

Bg fazrin, hari ini adalah hari yang paling menyedihkan dalam hidupnya.. tidak pernah dia rasa terpinggir dan tertipu sebelum ini.. walaupn apa yang berlaku cuma hanya sedikit titik hitam yg penah terpalit dalam hatinya, tp titik hitam ini nyata tidak pernah hilang, malah titik hitam ini terus bermain2 di dalam hatinya.. hatinya lara dan pilu hanya dek kerna Aisya tidak mahu mengerti apa yang hendak disampaikannya.. 

“abg dh hina Aisya bang.. sanggup abg katakan Aisya sedemikian” kata Aisya kepada Fazrin.. 

bg Fazrin, apa yang diperkatakan itu cuma teguran ikhlas dari seorang kekasih. “abg cuma taknak Aisya buat mcm tu lagi” bentak Fazrin.. 

Semua ini berlaku gara Aisya meluahkan bahawa selama ini dia sering memerhatikan gerak geri dan tindak tanduk Fiqah.. Fiqah adalah bekas kawan baik Aisya.. namun, kerana sebab yg kurang jelas, kedua mereka telah memutuskan tali persahabatan sejak dari hari berkenaan.. namun , setelah sekian lama, Fiqah mendapati bahawa dia sering diperhatikan dari alam maya.. 

Ini telah membuatkan Fiqah menegur Aisya secara tidak langsung kerana sering memerhatikan beliau..
“abg tak suka dgn tindakan Aisya.. mcm psiko” jawab Fazrin.. 
“tp, Aisya cuma nak tau ttg idup dia je bang.. Aisya tringat detik2 manis kami berkawan, tp Aisya tak dapat lupakan Fiqah bang” rungut Aisya kpd Fazrin.. 

Fazrin ttp mengatakan bahawa tindakan Aisya itu seperti seorang psiko ataupun seorang lelaki yang gilakan talaknya.. niat Fazrin cuma mahu Aisya mengambil tindakan dengan melakukan perkara yang sepatutnya.. namun, Aisya terdiam sepi dek terasa hati dengan kata2 Fazrin.. 

Pada Aisya, Fazrin telah menghinanya… Fazrin berkali2 menerangkannya tetapi sikap Aisya yg suka memutarbelitakan kata2 Fazrin membuatkan keadaan semakin keruh.. 

“bygkan kalo abg yg buat mcm tuh?? abg perhatikan rakan abg di dalam internet dan kemudian dia tahu.. selepas itu, abg luahkan pada Aisya.. apa yg Aisya rasa?? “ dengan nada yg lembut walopn kenyataannya kasar.. 

“dh tentu Aisya anggap abg ni tak btol.. abg gay.. dan tentu Aisya gak pelik kerana yg sewajarnya adalah abg menegur dia kembali dan berbaik2.. Aisya suka kalau abang buat mcm apa yg Aisya dh buat?? Walhal banyak perkara ttg abg yg Aisya lupa” bentak Fazrin semakin serius.. 

“tidak bang.. Aisya cuma berharap mendapat suami yg dapat memahami hati Aisya”.. kata Aisya.. 
“abis tuh, abg ni ape?? Bukan lelaki yg dpt memahami Aisya ke? Aisya tidak bersyukur dgn apa yg Tuhan dh berikan malahan Aisya merungut.. “ jawab Fazrin dgn nada yang sesal..

Kesesalan Fazrin berlarutan kerna dia bimbang jika Aisya meneruskan sikapnya itu dan berpaling tadah kepada lelaki lain.. Emosi Fazrin terganggu.. 

Terlintas di fikiran Fazrin, mungkin ini juga lah sebabnya Aisya masih lagi menghalang Fazrin dari mengakses ke laman social milik Aisya.. Mungkin kerna Aisya bimbang Fazrin akan ketahui apa sebenarnya yang telah Aisya buat di dalam laman berkenaan.. tindak tanduk Aisya yg kerap menyembunyikan sesuatu membuatkan Fazrin bertambah bimbang.. dalam hatinya  cuma ada sayang utk Asya seorang sahaja.. 

“sbb tu jugak  kan Aisya masih blok abg dekat Facebook kan?? Sbbnya Aisya taknak abang tahu gerak geri dan tindak tanduk Aisya.. ptt la sampai sekarang Aisya masih meminggirkan abang dari menjadi sahabat di dalam Facebook Asiya kan?? “ soal Fazrin dgn nada yang makin lemah.. 

hatinya makin pilu dan terasa dgn apa yang telah diperlukan oleh Aisya.. di saat mereka telah berbincang mengenai tarikh pertunangan mereka, timbul pula keadaan yang kurang senang ini.. 

“ttg Facebook tuh, sumanya salah abg.. abg yang malu nak ngaku yg abang kekasih Aisya”.. tengking Aisya keada Fazrin.. 

pada Fazrin, jika benar la demikian rupa sekalipun, hal itu wajar dilupakan memandangkan mereka makin dekat dalam menyatukan jiwa mereka bersama..  pd Fazrin, seburukn mana pun yang pernah dilakukannya, sekurangnya, dia tidak pernah berahsia daripada Aisya malah segala kata laluan bagi email dan juga akaun bank dikongsi bersama dengan Aisya.. terdetik di hatinya utk mencabar Aisya berbuat demikian, tetapi Fazrin tahu, Aisya tidak sama sekali akan berbuat demikian.. Fazrin tahu bahawa Aisya banyak berahsia dgn Fazrin.. 

Tatkala itu, menitis air mata Fazrin bila mengenangkan kekasihnya yang disayangi.. walopun Aisya sering memperjuangkan ttg hak, kesetiaan dan kasih sayang, tetapi, Aisya tidak pernah berani lakukan sesuatu seperti yang Fazrin telah kongsi bersama Aisya.. 

“apakan daya.. Nasihat ku di kata hina, bimbang ku di anggap menyibuk, sayang ku dianggap mainan ..” bisik hati Fazrin
“Nombor yang anda dail sedang sibuk” kata operator di dalam talian telefon Fazrin.. 

Fazrin tahu bahawa Aisya telah menghalang Fazrin daripada cuba untuk menghubunginya.. inilah yg kerap terjadi apabila mereka bertengkar.. 

Fazrin sedar dirinya diperlakukan umpama haiwan, tp apakan daya.. sygnya mengatasi marahnya pada Aisya.. tidak terlintas di fikirannya untuk membenci Aisya.. tatkala itu, masih basah pipi Fazrin mengenangkan nasibnya apabila bergelar seorang suami kelak.. 

“Mampukah aku mendidik dan menjaga isteri utk menghormatinya aku sebagai seorang suami??” bisik Fazrin..

Bersambung ….. 

Nukilan anak tiMur.. 





   

   



Free Image Hosting

Sunday, November 14, 2010

ShouLD i use Task Killer ??


Salam.. lama tak update blog nih.. org yg dtg melawat pn dh makin kureng.. cam xbesh laa.. huhuhu.. Nuffnang aku baru bape sen jerk.. hurmm.. kali ni pnya post, aku nak citer ttg Android  pnya isu. 

Kebanyakkan pengguna Android mungkin tak sedaq yg depa tak perlukan sebarang Task Killer utk hp depa.. Ramai yg salah paham ttg process dalam Android ni dan depa ni dgn mudah mencari pelbagai Task Killer utk dipasang dlm hp depa.. depa anggap yg Android ni salah 1 kelemahan dia adalah ttg “running application” sbb sntiasa ada process yg seolah2 berjalan.. bila ditanya nape depa guna (aku pn guna gak), suma jawab sbb kalo tak guna, battery hp akan cepat abeh sbb “dimakan” oleh process nih..ada gak yg bila kita siasat, depa ni rupenya guna Task Killer sbb kedai suruh dan kedai yg pasang..

Sebenaqnya, Task Killer TAK DIPERLUKAN bg sebarang jenis hp android, malahan ia akan lebih menjejaskan hp hangpa ja..

Memahami Android

Ok.. utk memahami Android, kita kena paham mcm mana Android ni beroperasi dan camne dia urusankan process dia..Android ni adalah Multitasking Operating System.. Multi tuh sendri maksudnya banyak.. Designer buat Android ni tanpa sebarang “Close” button ataupun Task Killer apps.. depa ni bukan bodo.. Google dh plan mende ni siap2.. cthnya mcm Gmail dalam Android kita. Kalo kita perasan, tadak sebarang Close button pun dalam apps nih.. sbb ape?? Sbb pas kita guna Gmail, kita mesti la nak close kan?? Jd, utk tak bebankan pengguna, depa decide utk tak pasang close button sbb user pasti akan guna lagi Gmail.. sama ada dalam tempoh sejam , sehari ataupun seminggu lepas depa guna kali terakhir..



Apa itu Process?

Process adalah satu aktiviti yg berjalan melibatkan sama ada 1 apps ataupun lebey.. cthnya, anto sms sambil dgr lagu Yuna .. secara zahirnya, kita ketahui bahawa ada 2 process yg sedang berjalan iaitu System Messaging dan Music Player. Apa yg perlu kita paham, walopn sesuatu process tuh wujud, ni tak bermaksud process ni berjalan.. dia sdg berada dlm status “Idle” ataupn “tidak digunakan”.

Apa itu Aplikasi?

Aplikasi ada suatu benda yg mempnyai banyak process bg membolehkan kita guna apa yg kita mahu @ wanted function.. 

Apabila kita membiarkan aplikasi berkenaan, kita akan membenarkan process tu berjalan secara diam2 disamping membuat apa benda yg kita nak dgn aplikasi yg len..sbg cth, Facebook yg tak di exitkan, akan update berterusan tanpa menganggu apa yg kita nak buat seterusnya cthnya dgr lagu, taip msg @ tgk video.. aplikasi ini akan disimpan dalam memory kalo2 kita nak guna dan bukak aplikasi tu laen kali.. ramai yg anggap benda ni membazir battery.. anda BETOI!!  Namun , menghapuskan jejak (process) sesebuah aplikasi di dalam memory mengunakan KADAR BATTERY YG SAMA jika kita telah meng”kill” semua aplikasi di dalam system Android kita.Malahan, ia akan menyebabkan battery digunakan dgn lebih lagi memandang aplikasi berkenaan perlu dibuka sepenuhnya seperti sedia kala.. 

Konsep ni sama gak dgn CACHE dan TEMP Folder dalam PC kita.. mmg CACHE & TEMP ni memakan ruang hardisk dalam PC, tp dia membolehkan loading web lebih cepat sbb segala icon dan files2 berkaitan telah di simpan dalam PC kita.. jadi, process nak loading tuh jadik lebih mudah sbb web akan load dgn gunakan segala file yg telah disimpan dalam CACHE & TEMP ni daripada perlu mendownload semula logo, gambar2 dan pape saje yg berkenaan bila kita nak bukak sesuatu web page.. 

Jd, jgn pelik kalo kita jumpa logo Google mahupn Yahoo! Dan gak logo2 laen selagi semua web tuh kita penah masuk.. bagi yg mengunakan Broadband, aku cadangkan agar tak kerap sgt clear temp sbb leh jimat Data Usage angpa.. nak plak yg guna Maxis Bband cam aku ni.. kejap je Data Usage abeh.. kalo nak clear gak bagi tujuan nak jaga prestasi PC, clear la sebulan skali yakni pada date bil terakhir pada bulan berkenaan.. 

Berbalik pada Android, mungkin ada gak yg cakap depa guna ni utk elakkan memory jadi low.. tp hangpa kena igt, Android ni dah cukup bijak utk kenal pasti apa2 runing process yg tak diperlukan dan dia akan mematikan dengan sendrinya aplikasi berkenaan dgn cara yg cukup bijak sbb bila kita bukak balik, seolah2 apliaski berkenaan tidak ditutup pun.. ada la cara dia handle.. aku pn tak cukup expert  nak citer ttg mende ni.. 

Task Killer Misconceptions

Ramai yg salah anggap ttg mcm mana Android ni berfungsi dan depa ni lebih suka guna Task Killer dgn alasan nak reduce Memory usage dan elakkan daripada battery jadik weak..  ramai yg anggap bahawa : 

“Task killer membolehkan battery bertahan lebey lama”SALAH..

Task killer membuat sebaliknya, dia membuatkan battery angpa jadi lebih cepat abeh..bila kita kill sesuatu aplikasi, aplikasi berkenaan akan dibuang sepenuhnya daripada Memory.. jd, bila kita nak bukak balik aplikasi berkenaan, kadar pengunaan battery adalah lagi lebih daripada membiarkan saja aplikasi tuh idup dalam keadaan “idle”..angpa gak membuatkan jangka hayat battery jadik lebey pendek sbb aplikasi perlu dibukak sepenuhnya semula daripada dari tarik saja daripada memory..

“Task killer buatkan hp aku jadik lebih laju”SALAH..

Task killer akan buat hp kita jadi lebih tak stabil.. sbb sesetengah process tuh dia maybe share dgn process yg laen.. jd, hp akan jadi macam terencat la.. ibarat “cubit paha kiri, paha kanan pun terasa”.. dan kalo process tuh share dgn memana aplikasi, bila kita dh kill pn, system akan paksa utk bukak balik process berkenaan.. sbb ape?? Sbb dia share maa.. kalo ada satu kaki je, camne nak jalan.. kurang2 kena gak pakai tongkat.. paham dak??

“Tadak butang Exit, jd terpaksa la guna Task Killer”SALAH

Android di cipta utk mmg tadak exit button.. kalo perlu ditutup, system akan tutup dgn sendrinya.. tak caya leh try.. 

Jadi, bila patut guna Task Killer ni??

Task killer hanya perlu diguna apabila angpa ada download pape software dan software tuh wat hp angpa jd lembab @ tak stabil.. jadik, time ni angpa leh guna Task Killer.. dan angpa perlu ingt, kes mcm ni jarang jadi dan angpa perlu buang software tuh.. kalo yg download dari Market, jarang ada masalah mcm ni.. kalo ada pn, system akan Force Stop sndri.. benda ni jadik bila kita pasang 3rd party software yg mana ia adalah salah kita sndri.. kalo tak caye leh try download 3rd party software, tak kira la ang guna Sony , Samsung @ Nokia, kalo 3rd party software tuh buat hp jadik ngok ngek dan kena repair, Service Centre takkan buat sbb warranty dah terbatal maa.. jadik, tanggung la sndri.. tp kalo software dari Market atau Ovi Store (Nokia) yg angpa download tuh ada error dan wat hp jadi ngok ngek, tuh still leh repair lg.. ikut yg aku semak, install Garmin pada hp Nokia akan watkan warranty terbatal (aku ada guna Nokia gak).. dan Ovi Maps, tadak charge.. aku dah guna dari Taiping sampai ke Bangi, Sg.Buloh dan Aloq Staq.. ilek je kredit aku.. 

Jadik, apa yg perlu angpa tau adalah Android ni adalah satu operating system yg leh jaga diri dia sndri.. takperlu sebarang Task Killer pn.. paling mudah la.. takkan la Engineer Google bengap sgt sampai wat 1 system yg akan nyusahkan user??

                                              




Free Image Hosting

Tuesday, November 9, 2010

Android


Salam.. huhu.. lama tak menayep.. boring la plak… so, kali ni aku nak share ttg Android.. walalala..

Apa itu Android??? Jeng3x..

Ok, Android adalah satu system pengoperasian bagi talipon trutamanya talipon bimbit.. Dimiliki oleh Google Inc.. Google beli Android Inc ni dan jadikan milik depa.. yg ada dipasaran skang ni cuma 4 platform je iaitu Android 1.5 @ Cupcake, Android 1.6 @ Donut, Android 2.1 @ Éclair ngn  Android 2.2 @ Froyo.. ikut yg aku baca akan kuaq Android 2.3 lak @ Gingerbread..

Kalo ikut survey, 40.8% gunakan Android 2.1 @ Éclair.. Ok, nape aku nak citer ttg Android ni??? Sbb aku baru je trade in X6 aku dgn Xperia X10 Mini.. tambah RM100 je.. tak la banyak sgt.. ikutkan, mmg sayang nak tuko.. tp sbb X6 dgn N97 Mini aku dedua guna OS sama, jadi cam tak best laa.. sama je function..

Dekat seminggu gak aku wat decision sama ada nak tukaq @ x sbb xperia mini ni tak saport video call.. jadi aku cam ralat skit.. selain dari tuh, dari apa yg aku survey scara rawak, cam best laa.. then, memandangkan HP apak aku rosak, aku pn join la skaki tuk tuko ke xperia mini neh..
Mmg gempak la function dia.. aku godek2 dalam 3 ari gak kot baru la aku paham dan expert skit ttg xperia mini ni.. hurmm, bg yg tatau, OS xperia mini ni  adalah Donut.. tp dia uprgradeble to Éclair.. tp utk mini pnya version, update takdak lagi.. katanya dalam area2 terdekat nih..

Aku nak cakap ttg Android pn tatau la sgt.. juz nak share cam advantage guna Android ni je.. selain dari org len cuak nak guna, kita akan kelihatan agak “style” bila guna android ni sbb menu dia pnya display & control cukup style laa.. then kita leh download Menu Launcher dekat Android Market @ web2 Android yg len utk cari menatang ni.. antara yg best dan yg aku guna skang adalah Helix Launcher.. aku gak Guna ADW Launcher.. ikut kajian penguna2 Helix Launcher, Helix Launcher ni dapat menjimatkan battery hingga 30% memandangkan bateri xperia x10 mini ni cepat abeh.. drpd launcher ni, kita leh sort menu dgn mudah dan tambah certain widget cam Digital Clock dgn Weather widget yg akan membuatkan HP kia kelihatan cam HTC Wildfire.. Semat tuh.. 

Then, dia ada Android Market yg mana kita leh download banyak widget,software dan game untuk kegunaan dalam Hp kita.. dari segi msg plak, walaupun skrin x10 mini ni agak kecik, tp aku still mampu taip msg kepada buah hatiku.. Wink Wink.. ahakz.. semua msg disusun dalam ala2 sebuah folder yg mana kita leh scroll je utk lihat msg2 yg lepas.. bentuk dia plak cam bubble cam dalam komik tuh.. 

Android gak ada unlock pattern yg mana kita tak yah susah2 nak create passwd or cari pape software utk lock gallery dan msg.. then, bila surf tenet gak, kita leh view umpama surfing dari sebuah laptop yg canggih.. untuk tapping pada screen dan scroll, sangat lancer laa.. tambahan lak byk android kat luar yg guna processor 1GhZ.. x10 mini aku pun guna 600MhZ.. N97 mini aku baru 488Mhz je.. lembab kot.. menu android gak menyediakan beberapa screen dalam satu menu cthnya desktop x10 aku leh swipe ke kiri atau ke kanan sehingga 7 screen.. jd, memacam leh disusun.. 

video


Aku dah mula ngntuk.. huhuh.. skang aku nak citer kelemahan x10 mini & android lak.. kelemahan x10 ni adalah battery dia built in.. jadi kalo dh kong, cam kena tuko hp trus je.. then power hp dia lak skadar 900 amp.. skit je kot.. then,  utk maintain power, angpa kena off bluetooth, gps, wifi then tukar kepada network mode GSM only.. jgn guna yg CDMA melainkan ada nak receive mms or nak send mms.. then dia gak tadak kamera depan utk video call walopun dia saport 3G.. tp, kebanyakkan android mmg camni.. kecuali model2 baru dari Samsung.. then, kelemahan android  donut plak adalah dia takleh install software dalam SD card.. suma kena masuk dalam internal memory.. dah la x10 mini ni Cuma 128MB je.. jadi agak terbatas.. tp ada software yg dijual utk pindahkan dari internal ke SD.. dan ada gak tips2 utk hack root x10 mini ni.. tp aku tak brani buat.. then, cam today, aku baru dapat tau yg Android gak tak leh save mms image or item lain dalam hp.. so aku pn wat searching skit.. jenuh gak.. tp dgn gunakan Handcent SMS, angpa leh save ape saje item yg ada dalam MMS tuh ke SD.. 

Cuma angpa kena la disable kan notification dalam Handcent ni agar msg tak bunyik 2 kali.. dan gak set la standard sms viewer sbg default.. kalo perlu je baru guna Handcent..

Byk la yg aku nak share, tp aku dah ngntuk.. nnt la aku sambung eh.. 






    





Free Image Hosting